Bursa'da merkez Yıldırım İlçesi'nde içinde Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Trafik Amirliği ve Nüfus Müdürlüğü'nün bulunduğu binaya, dün gece hırsız girdi.

Yapılan ilk incelemeye göre Eğitimciler Caddesi'nde bulunan binanın ikinci katında bulunan çay ocağında bulunan LCD ekran televizyonu çalan hırsızın aynı katta bulunan Kaymakam Mehmet Yapıcı ile birinci katta bulunan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avcı'nın odasına girdikleri de belirlendi.

Hırsız, Kaymakam ve Emniyet Müdürü'nün odalarındaki çekmece ve dolapları karıştırdığı ancak bir şey bulamadığı belirlendi. Hırsızın ayrıca yine birinci katta bulunan ve kasalarında 500 bin TL para bulunan İlçe Trafik Amirliği'nin kapılarını zorladığı ancak içeri giremediği anlaşıldı.

Olay yeri inceleme ekibinin titiz bir çalışma yürüttüğü binada 4 polisin 24 saat aralıksız nöbet tutttuğu belirlendi. Hırsızların dün geceki şiddetli lodosun yarattığı karışıklıktan faydalanarak binaya girdiği sanılıyor. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor. / DHA