Son zamanlarda uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarını sıklaştıran Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bunun semeresini de alıyor. Nazilli’de önceki gün polislerin bir şahsın aracıyla uyuşturucu sevkiyatı yaptığı ihbarını alan polis ekipleri şahsın kullandığı aracı durdurarak içerisinde arama yaptı. Araçta yapılan aramada 1 kilo 523,80 gram esrar maddesi ele geçirilirken, mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklandı.
KUŞADASI’NDA KOKAİN VE EROİN ELE GEÇİRİLDİ
İstanbul’dan Kuşadası’na bir şahsın uyuşturucu getireceği ihbarını alan Kuşadası Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri şüphelinin yakalanması amacıyla Kuşadası otobüs terminalinde operasyon düzenledi. Otogarda bahse konu şahsı yakalayan polislerin şahsın üzerinden 5 gram eroin maddesi ve 3 gram kokain maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahsın mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.
6 AY TAKİP EDİLEN ŞEBE ÇÖKERTİLDİ
Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Didim Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin yürüttüğü operasyon kapsamında ise 6 ay fiziki ve teknik takibi yapılan bir şebeke çökertildi. 203 gram esrar maddesinin ele geçirilen operasyon kapsamında 11 kişi gözaltına alınırken, şüpheliler adliyeye sevk edildiler.