İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarete Nazilli Sivil Toplum Platformu Başkanı İbrahim Yağtuğ ile yönetim kurulu üyeleri Cavit Coşkun, Mustafa Bozkır ve Bircan İnce"nin katıldı.
Ziyarette konuşan Nazilli Sivil Toplum Platformu Başkanı İbrahim Yağtuğ, “Biz platform olarak tespit ettiğimiz eksiklikleri ziyaret ettiğimiz resmi kurum ve kuruluşlara aktarmaya çalışıyoruz. Bazı Motosikletlerin ve araçların plakalı okunuyor. Özellikle Nazilli"de 2-3 tane büyük kapasiteli motosiklet var. Gecenin ilerleyen saatlerinde ordu caddesinde ve şehrin en işlek yerlerinde aşırı gürültü çıkararak, ses yaparak ve hız yaparak rahatsızlık veriyor. Biz şehrimize bir Mobese sistemi kurulmasını istiyoruz” dedi.
Nazilli ilçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal da, “Biz şehrimizin özellikle Denizli-Aydın Devlet Karayolu üzerinde bulunan sinyalizasyon sistemine yeni bir düzenleme yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü bu yol Türkiye"nin en çok çalışan yollarından bir tanesi Bu konudaki gerekli yazışmalarımızı yaptık. Nazilli"de İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak göreve geldiğim tarihten itibaren toplam 11 adet araç kazandırdık. Ekiplerimiz bu araçlar ile şehrimizin gerekli güvenliğini sağlıyorlar. İlçemizde hırsızlık, kapkaç ve Gasp ile Fuhuş olayları ekiplerimizin başarılı çalışmaları sonucunda en alt seviyeye indi. Nazilli"nin sınırları genişliyor. Biz çalışmalarımızı ileriye dönük olarak sürdürüyoruz. Oluşturduğumuz ekiplerimiz çok iyi çalışıyorlar. Türkiye"nin en az asayiş olayının gerçekleştiği bir şehir diyebiliriz” diye konuştu