Polis Haftası kutlamaları kapsamında Söke İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, emniyet amir ve personeli ile İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer'i ziyaret etti.
Teşkilatın Polis Günü'nü kutlayan Kaymakam Mehmet Demirezer de; toplumun karşılanması gereken birinci ihtiyacının güvenlik olduğunu, polis teşkilatının bu görevi başarı ile yerine getirmeye çalıştığını söyledi. Söke polisinin başarı grafiğinin sürekli arttığını söyleyen Kaymakam Demirezer, "Son dönemde çok başarılı işlere imza atıldı" dedi.
Söke'ye, MOBESE Kamera Güvenlik Sistemi kurulması için geri sayımın başladığını, Bu ay içinde ihalesinin gerçekleşeceğini belirten Kaymakam Mehmet Demirezer, MOBESE için vatandaşlar, kurum ve kuruluşlardan destek beklediklerini söyledi. MOBESE'nin ilçede güvenlik konusunda büyük katkı sağlayacağını ifade eden Kaymakam Demirezer; "Planlanan noktalara monte edilecek kameralar ile kentin güvenliğini tam anlamıyla ve daha etkin sağlayacağımıza inanıyorum. Sistemin planlandığı gibi tam donanımlı faaliyete
geçmesi için yapılan katkı çok önemli. Bu güne kadar katkı sağlayan herkese teşekkür ederken, taahhüdü bulunan kurumların da katkılarını bekliyoruz" dedi.
Emniyet teşkilatı için ihbar sisteminin çok önemli olduğunu belirten Kaymakam Demirezer, vatandaşlarda 155 Polis İhbar Hattını kullanmakta tereddüt etmemelerini istedi. 155'e yapılan tüm ihbarların ciddiyetle değerlendirildiğini belirten Kaymakam Demirezer,"Bu ihbarlar polisimizin sonuca daha kolay ulaşmasını sağlayabiliyor. Vatandaşımız 155'i aramayı ihmal etmemeli. Kuşku duyduğu, şüphelendiği her şahıs ve olayı mutlaka 155 Polis İhbar Hattı ile polisimize bildirmeli" diye konuştu.