Dövülen Emniyet amiri F.B., eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık’tan da şikayetçi oldu.
 
Galatasaray’ın Avusturya kampında bulunan yönetici Abdürrahim Albayrak’ın oğlu Hikmet Albayrak, eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık’la birlikte Emniyet Amiri F.B.’yi dövdükleri iddiasıyla karakolluk oldu.
 
Olay cumartesi gecesi 00.30 sıralarında İstanbul’da Çırağan Caddesi üzerinde yaşandı. Yurtdışında görev yapan ve halen İzmir Emniyeti kadrosunda yer alan F.B., nişanlısı G.K.’yle birlikte kendi kullandığı özel aracıyla Ortaköy yönüne doğru seyir halindeyken arkasındaki araç kendilerine çarptı.
 
F.B. ile arkadaki aracın şoför mahallinden inen Hikmet Albayrak arasında tartışma çıktı. Daha öndeki başka bir araçtan inen Murat Aşık ve adamları da tartışmaya karıştı. Albayrak F.B.’nin sol gözüne yumruk attı. F.B.’nin uyarısına karşın Albayrak ikinci kez yumruk savurdu.
 
Albayrak’ın gömleğinin sol kolunun yırtılması üzerine, Albayrak ve Aşık’ın yanı sıra adamları Tümer Aydın, Mehmet Berzan Avcı, Refik Öner Akgün ve Mehmet Kaan Han da F.B.’ye saldırdı.
 
Kampüse sığındı
 
F.B., saldırganlardan korumak amacıyla nişanlısı G.K.’yi, kavgayı ayırmaya çalışan Galatasaray Üniversitesi’nin özel güvenlik görevlilerinin yardımıyla kampüse gönderdi.
 
Albayrak, Aşık ve adamlarının yeniden saldırması üzerine F.B. de kampüse sığındı. İçeri giren saldırganlar arasındaki Tümer Aydın, yere düşen F.B.’ye tekme attı.
 
Diğer saldırganlar ise yerde yatan F.B.’yi, başına ve vücudunun değişik yerlerine tekme atarak yaraladı. Polisler, Albayrak, Aşık ve adamlarıyla birlikte dayak yiyen F.B. ve nişanlısı G.K.’yi Beşiktaş Polis Merkezi’ne götürdü. F.B. saldırganlardan, Hikmet Albayrak da F.B.’den şikâyetçi oldu. Soruşturma dosyası savcılığa gönderildi.
 
milliyet