2003 yılından bu yana Didim Devlet Hastanesi'nde Hastane Müdürlüğü görevini yürüten ve 16 Mayıs 2012 itibariyle emekliye ayrılan Cengiz Bayar için Hastane yönetiminde veda töreni düzenlendi. Hastane yapılan veda törenine Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Levent Kaplan, Didim Devlet Hastanesi Müdür Vekili Mustafa Çelik, Başhekim Yardımcısı Gülay Yıldırım, Hastane Başhemşiresi Şerife Ege, Hastane Eski Müdürü Cengiz Bayar ve hastane personeli katıldı.
Düzenlenen törende konuşan Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Levent Kaplan Cengiz Bayar’ın emekliye ayrılarak hastaneden ayrılmasının sağlık camiası açısında büyük bir kayıp olduğunu belirterek, Bayar’ın Didim Devlet Hastanesine çok büyük katkıları olduğunu söyledi. Kaplan Bayar’a yeni yaşamında sağlık ve başarı diledi.
Eski Hastane Müdürü Cengiz Bayar ise Uzun yıllardır Sağlık Bakanlığında çeşitli görevlerde bulunduğunu ve en uzun sürede Didim Devlet Hastanesinde görev yaptığını belirterek, her zaman ve her ortamda insanlara ve personele yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Bayar her zaman kalbinin bir yarısının Didim’de olacağını belirterek, herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Hastane Başhekimi Kaplan, Bayar’a teşekkür plaketi ve çiçek verdi. Bayar daha sonra tüm hastane personeli ile vedalaştı.

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

 

112.20120602092823.jpg