Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Nazilli Şube Başkanı Cahit Coşkun Nazilli Kaymakamına sorunlarını içeren bir dosya vererek “Biz şu anda Nazilli"de en fazla üyeye sahip derneklerden bir tanesiyiz. Bu gün itibarı ile 7148 kayıtlı üyemiz bulunmaktadır. Ben derneğimizin şu anda 2 dönem başkanlığını yapıyorum. Biz dernek olarak genel merkezimizin girişimleri ile her yıl olduğu gibi bu yılda maaşlarından kesilmek üzere üyelerimizin kış ayında yakacakları kömür ihtiyaçlarını evlerine teslim ediyoruz. Yine Nazilli"de dernek olarak üniversite öğrencilerimize burs veriyoruz.

Yönetim kurulu olarak uyum içerisinde üyelerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. AYDEM Yönetimine nezaket ziyaretinde sorunlarımızı anlatmamıza rağmen somut bir adım atılmadı. Emeklilerimizden yoğun şikayetler alıyoruz, emeklinin aylığından tasarruf etmesi mümkün olmadığı gibi borç harç içinde yaşayan emeklinin durumu anlatılıp, bir çözüm yok denmesi son derece düşündürücü olup üzüntü vermektedir. Fatura ödeme günlerinin listelerde görülen aylık günlerine göre düzenlenmesini talep ediyoruz” dedi.
Nazilli ilçe Kaymakamı Caner Yıldız da, “Tabi ki siz kendi açınızdan haklısınız bu işe bir çözüm bulunması gerekir. Yani 7148 emekli işçimizin bu sorunlarını gidermek için ilgililerle görüşeceğim. Ben Türkiye İşçi Emeklileri Derneğinin Nazilli şubesinin çalışmalarını ve yapmış oldukları başarılı icraatlarını çok yakından takip ediyorum ve çalışmaları takdirle karşılıyorum” diye konuştu.