Didim Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Didim Zeynep-Mehmet dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde gerçekleştirildi. Kutlama Programının ardından Öğretmenlere kokteyle verilirken İlçe Protokolü ve Öğretmenler verilen yemekte bir araya geldi.

Didim"de gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında öğretmenlere kokteyle verilirken; ilçe protokolü ve öğretmenler verilen yemekte bir araya geldi. Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde verilen Kokteylle Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Didim Garnizon Komutanı Deniz Yarbay Ayhan Binay, Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler, Emekli öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte okul tarafından hazırlanan yemeğe geçilirken, davetliler ve öğretmenler verilen yemekte bir araya geldiler. Yemekte ilçe protokolü davetliler özellikle emekliye ayrılan öğretmenlerle sohbet etti.