AYDINPOST HABER SERVİSİ-Denizbank Aydın Şubesi, Türkiye Emekliler Derneği Aydın Şubesi'ni ziyaret etti.
Şube Müdürü Mücahit Erikçi ve Satış Yöneticisi Ayşe Kavakoğlu'nun ziyaret ettiği Türkiye Emekliler Derneği Aydın Şubesi'nde Başkan Durmuş Uzuner ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantıda dernek üyelerine sunulan bir çok özel imkan anlatıldı.
Türkiye Emekliler Derneği ve Denizbank arasında imzalanan protokolle, faizsiz kredi, ücretsiz ambulans ve sağlık hizmetleri paketi, doğalgaz faturalarında yüzde 10 indirim, Türkiye'deki tüm ATM'lerden ücretsiz para çekme olanağı ve harcamalarda ek taksit fırsatı gibi önemli başlıkların ele alındığı toplantıda konuşan Denizbank Aydın Şube Müdürü Mücahit Erikçi, "Denizbank hizmet üretmeye devam ediyor. Emekliye hizmet sunanlarla birlikte yürümeye her zaman hazırız" dedi.
Dernek Başkanı Durmuş Uzuner de, "Denizbank ile derneğimiz arasında yapılan anlaşma ile emeklilere özel hizmetler sunuldu. BU hizmetler özel faizli krediler, özel ödeme planları ve Emekli Bonus Kartı yanında üyelerimize özel 1000 TL'lik faizsiz kredi fırsatı gibi başlıkları da içeriyor. Şubemizi ziyarete gelen Sayın Erikçi ve Kavakoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.
Denizbank Müdürü Erikçi "TÜED ile imzalanan protokolle, emekli maaşını Denizbank'tan çekmeyi tercih eden emeklilere, 10 ay vadeli ve faizsiz 1000 TL'lik ihtiyaç kredisi veriyoruz" diye konuştu.