Soğukkuyu’da eşi ve kayınvalidesiyle yaşayan; İngiltere’de oğlu, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde de kızı olmak üzeri 2 çocuğu bulunan emekli öğretmen Rafet Arıcı’nın intiharı sevenlerini gözyaşına boğdu. Emekli olduktan sonra bir firmaya bağlı olarak çelik kapı, laminat parke ve dekorasyon işiyle uğraşan Arıcı’nın, yüklü miktarda banka ve kredi kartı borcu birikti. Önceki gün doğum yapan kızına ziyarete giden Arıcı’nın torununa doğum hediyesi alamayınca bunalıma girdiği ve kayınvalidesine dert yandığı belirtildi.


Eşini kızının yanında bırakan Arıcı, 1833/1 Sokak’daki evine geri döndü. Gece yarısına kadar 85 yaşındaki kayınvalidesiyle salonda oturan Rafet Arıcı, yalnız kaldığı sırada kendini, odasındaki doğalgaz borusuna çamaşır ipiyle astı.

Bugün saat 04.00 sıralarında tuvalete giden kayınvalidesi, Arıcı’nın cesediyle karşılaştı, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen ekiplerin kontrolünde Arıcı’nın olay yerinde öldüğü belirlendi. Telefonla Arıcı’nın diğer yakınlarına ulaşan polis, durumu bildirdi. Evde yapılan gerekli incelemelerin ardından Arıcı’nın cesedi, İzmir Adli Tıp kurumu morguna kaldırıldı.