Aydın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden emekli olan 5 personele bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışma ve çabalar nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi. 
Doğu İtfaiye Grubu’nda dün gerçekleşen törene Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İtfaiye Müdürü Serdar Adanır ile emekli olan personel ve itfaiye çalışanları katıldı. 
Uzun yıllar itfaiye görevlisi olarak Aydın Belediyesi bünyesinde çalışan Abdullah Göze, Mithat Aktaş, Hüseyin Berber, Ahmet Cihan ve Sinan Çetiner için düzenlenen emeklilik töreninde mesai arkadaşlarına ‘Ateş savaşçıları’ unvanını takan İtfaiye Müdürü Serdar Adanır, “Bizler, vatandaşlarımızın can ve mallarını kurtarmak için canlarını hiçe sayan ateş savaşçıları olarak tabir ettiğimiz İtfaiye Teşkilatıyız. Başta yangın olmak üzere kazada, belada her zaman çalışan arkadaşlarımızın hizmet süreleri dolmuş, emekliliğe hak kazanmışlardır. Çalışma arkadaşlarıma sivil hayatlarında başarılar diliyorum. Ama her zaman itfaiyeci olarak kalacaklar. Kendileri ile görüştüğümüzde, ‘Ekmek yediğimiz, çoluk çocuğumuzun riskini temin ettiğimiz İtfaiye teşkilatının bize ihtiyacı olduğunda her zaman göreve hazırız’ dediler. Teşkilatım adıma şükranlarımı sunup, kendilerine gelecek hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz” dedi. 
Verdikleri hizmetlerden dolayı emekli olan personele teşekkür eden Başkan Çerçioğlu ise, tek tek plaketleri takdim edip, emeklilik hayatlarında sağlık ve başarı diledi. Çalışma arkadaşlarından helallik isteyen emekli itfaiyeciler ise, “Bizler bugüne kadar kazasız belasız görev yaptık. Allah sizleri de kazadan beladan korusun” dileğinde bulundular.