Manken Didem Soydan ve oyuncu Naz Elmas ve önceki gece Asmalımescit de uzun süre sohbet etti.

Sohbetin ardından Naz Elmas ve adının Umut olduğu öğrenilen genç adam mekanı elele terk ederken bir anda patlayan flaşlar sonucunda neye uğradıklarını şaşırdılar.

Hızla elleri birbirinden ayrılan ikiliden genç adam Didem Soydan'ın yanına geçerken Naz Elmas ise, ''Ya ağlamak istiyorum, olamaz ya'' tepkisini verdi. Bir yandan basın mensuplarına ricalarda bulunan bir yandan da etrafına kamera arayan Naz Elmas'ın oldukça alkollü olduğu dikkatlerden kaçmazken, Ağustos ayında giydiği deri çizmeleri ise görenleri hayrete düşürecek cinstendi.

Görüntü alan gazetecilere bir ara ''Ölümü görün silin onları ne olur. Vallahide arkadaşım, billahide arkadaşım'' diyen Naz Elmas, ikna olmayan basın mensuplarını adeta duygusal ablukaya alırken, o anda yanlarında olan Didem Soydan ise Elmas'ın yanına gelerek, ''Olan oldu, yapacak bir şey yok bence ısrar etme, onlarda işini yapıyor'' diyerek basından yana tavır takındı. Bir türlü görüntüleri silmek konusunda ikna edemediği basın mensuplarına ''Bari güzel olan fotoğrafımızı koyun'' dedi ve ekledi; ''Ya ne olur bu seferlik görmemiş olsanız? Gerçekten olmaz mı? Olur be... Hadi silin. Vallahi arkadaşım, billahi arkadaşım. Lay lay lom yürüyorduk işte ne olur ya lütfen...'' Gazetecilerin geri adım atması ile oldukça üzüldüğü gözlemlenen Elmas, bir süre sonra ısrarından vazgeçip evinin yolunu tuttu.

(SERCAN KISMET-MİLLİYET MAGAZİN)