Alınan bilgiere göre olay dün gece saat 22.30 sıralarında bir 50. Yıl Mahallesi Bey Caddesi 6 numarada bulunan bir kebap salonunda meydana geldi. Restaurantta okul harçlığını çıkarmak için öğleden sonraki mesaide çalıştığı iddia edilen 14 yaşındaki Burak Ç., bilinmeyen bir nedenle elini kıyma makinesine kaptırdı. Restaurant çalışanları, eli kıyma makinesinde kalan Ç.'nin parmaklarının kurtarılması için olay yerine 112 ekipleri ve itfaiye kurtarma ekiplerine haber verdi. Bu arada olay yerine Ç.'nin babası Ekrem Ç. De geldi. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, Burak Ç.'nin parmaklarını kıyma makinesinden kurtarmak için önce uyuşturucu iğne ile narkoz yaptı. Çocuk, parmaklarının kıyma makinesine kaptırdığını görünce çığlıklar attı. Bilinci yerinde olan Ç.'ye restaurant içinde serum takıldı. Yarım saat Ç.'nin kolunu kıyma makinesinden çıkarmaya çalışan sağlık ve itfaiye ekipleri sonuç alamadı. Aşırı kan kaybeden ve daha fazla olay yerinde bekletilmeyen Ç., sağlık ekipleri ve itfaiye erleri ile beraber eli makineyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Burak Ç.'nin uzun uğraşlar sonucu kaptırdığı eli kurtarılarak hastanede tedavi altına alındı.

Ç.'nin olay esnasında kebap salonunun mutfak bölümünde kıyma yaptığı, dalgınlıkla elini makineye kaptırdığı ileri sürüldü.

Burak Ç.'nin kebap salonunda okul harçlığını çıkarmak için öğleden sonraki mesaide görevli olduğu ve yaklaşık 6 aydır çalıştığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.