Bir bankanın Gazipaşa Şubesine gelen siyah giysili ve kar maskeli kişi, içeri girdikten hemen sonra önce çevresine bakındı ve ardından da hızla dışarı çıktı.

Zanlı, kaçarken elindeki siyah poşeti de bankanın giriş kapısı yakınına atarak kaçtı.

Bu arada, olay yerine gelen güvenlik güçleri çevrede önlem alırken, bomba imha ekipleri de poşette patlayıcı olma ihtimaline karşı çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, polis ekiplerinin de zanlıyı yakalamak amacıyla operasyon başlattığı bildirildi.


"ELİMDEKİ POŞETTE BOMBA VAR"

Adana'da, bir banka şubesine girerek “elimdeki poşette bomba var” dediği öğrenilen ve müdahalede bulunan güvenlik görevlisiyle boğuştuktan sonra kaçan kar maskeli zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bir bankanın Gazipaşa Şubesine gelen siyah giysili ve kar maskeli zanlının, içeri girdikten hemen sonra elindeki poşeti göstererek, “Elimdeki poşette bomba var” dediği öğrenildi.

Bu sırada, zanlıya bankanın güvenlik görevlisi İbrahim A, müdahale etti. Güvenlik görevlisiyle boğuşan zanlı, daha sonra hızla bankadan uzaklaştı. Bu sırada elindeki siyah poşeti de bankanın yakınındaki ağacın altına attı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, bomba imha ekipleri de poşeti fünyeyle patlattı. Poşetin içerisinde bomba süsü verilmiş elektronik düzenek çıktı.

Bu arada, bankanın güvenlik kameraları görüntüsünün incelemeye alındığı, kaçan zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Olayla ilgili, banka güvenlik görevlisi İbrahim A. ile bazı banka çalışanlarının ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

Hürriyet