Kayınvalidesinin kapıyı açmaması üzerine, eski eşinin de yanında saklandığını düşünen Ergin Ateşoğlu, elindeki çiçek buketiyle çatıdan sarkıp pencereden içeriye girmeye çalıştığı sırada 6'ncı kattan düşürek öldü.

Olay, pazar saat 20.30 sıralarında Mızraklı Caddesi 47 numarada meydana geldi. Kendisine ait üç işyerinde cep telefonu satışı yapan 38 yaşındaki Ergin Ateşoğlu, 5 yıl önce Duygu Sönmez ile yaşamını birleştirdi. Mutlu geçen evliliğin ilk yıllarının ardından çift arasında, iddiaya göre, çocuklarının olmamasından ve Ateşoğlu’nun kumar tutkusundan dolayı sorunlar ortaya çıktı.

Ergin Ateşoğlu ile Duygu Sönmez, 3 yıl önce boşandı ancak, ayrılığa daha fazla dayanamayarak yeniden birlikte yaşamaya başladı. Yeşilyurt semtinde yeni eve taşınan çift, bir kez daha mutluluk hayali kurarken yeniden tartışmaya başladı. Geçen cumartesi çıkan son tartışmanın ardından ayrılık kararı alan Duygu Sönmez, yakınlarının yanına gitti.

ALTINCI KATTAN DÜŞTÜ
Eski eşinin ayrılık kararını kabullenmeyen Ergin Ateşoğlu, dün akşam saatlerinde yeni taşındıkları eve gitti. Bu sırada evde bulunan kayınvalidesi Ayşegül Sönmez, kapıyı açmadı. İkna çabalarının sonuçsuz kalması üzerine Ergin Ateşoğlu, eşinin de evde olduğunu ancak kendisine cevap vermediğini düşünerek dairenin en üst katta olmasından dolayı çatıya çıktı. Ateşoğlu, sarkarak elindeki çiçek buketiyle pencereden içeri girmeye çalıştı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında eve girmeye çalışan Ateşoğlu, dengesini kaybederek 6'ncı kattan beton zemine düştü. Ağır yaralanan Ergin Ateşoğlu, yapılan ilk müdahale ardından kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi’nde öldü.

Yakınları, Ateşoğlu’nun eşine olan büyük aşkının kurbanı olduğunu onu çok sevdiği için böyle bir olaya kalkıştığını söyledi. Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Ergin Ateşoğlu'nun cesedi yapılacak otopsi ardından yakınlarına teslim edilecek.