Mümin Kamacı son günlerde ortaya atılan tüm iddiaların asılsız olduğu belirterek “Bu iddialar doğru olsaydı ben şu an sokakta alnım ak, başım dik gezemezdim. Halkımız 29 Mart"ta karar verecek ama 30 Martta birbirimizin yüzünü bakacak, tebrik edecek yanımız kalsın. Bu seçim sürecinin barışçıl bir ortamda geçmesini diliyorum.” dedi.
Didim Belediyesinin çalışmalarının tamamen şeffaf, halka açık ve toplum adına çalışmalar olduğunu belirten Başkan Kamacı “ Belediye Meclis üyelerimiz ve Birim amirlerimiz yapılan her çalışmada bilgi sahibidirler 2008 yılı itibariyle de bazı belediye personelimizin alacağı olabilir ama bu rakamın da çok olmadığını söyleyebilirim. Bizim belediye çalışanlarımıza herhangi bir baskı ve sindirme gibi bir politikamız da olmamıştır. Son yaptığımız sözleşme de 18 lira yevmiye alan da , 60 lira alan da vardı. Bu aradaki uçurumu düzeltmek için en fazla yevmiye alana yüzde 6, en az alana da yüzde 20 oranın da zam yaptık. Biz çalışanımıza sosyal ve mali haklar açısından her türlü hakları vermeye çalıştık” ifadelerini kullandı.
Didim Belediye Başkanı ve CHP Didim Belediye Başkan Aday Mümin Kamacı ücretsiz izinlerle ilgili iddialara da yanıt vererek 2008 yılından itibaren ücretsiz izinleri kaldırdıklarını söyleyip, iddia edenleri 2008 yılında ücretsiz izine işçi çıkarıldığına dair ispata davet etti.