Hagi"nin, Fenerbahçe derbisinde ilk 11"de şans verdiği Elano maçtan sonra Brezilya"daki ailesini arayarak sevincini paylaştı, takımdan ayrılma ihtimalinin ortadan kalktığını bildirdi

Galatasaray"ın Brezilyalı yıldızı Elano Blumer, Fenerbahçe derbisinden hemen sonra telefona sarıldı, yeniden formasına kavuşmasının mutluluğunu ailesiyle paylaştı.

Ülkesinde yaşayan ailesine derbide güzel bir mücadele ortaya koyarak sahadan beraberlikle ayrıldıklarını anlatan başarılı futbolu, sarı-kırmızılı kulüple hiçbir sorununun olmadığını dile getirdi. Elano, Frank Rijkaard"ın yerine Gheorghe Hagi"nin teknik direktörlük görevine getirilmesiyle devre arasında takımdan ayrılması ihtimalinin ortadan kalktığını da söyledi.

Sakatlığının uzun süre önce düzelmesine rağmen Rijkaard"ın tercihiyle yedek kaldığına dikkat çeken Brezilyalı futbolcu, “Kulüpte yaşanan teknik direktör değişimi beni de yakından ilgilendiriyor. Açıkçası Fenerbahçe derbisinde ilk 11"de forma giyeceğimi tahmin etmiyordum. Hagi, ismimi 11"de okuyunca çok mutlu oldum. İyi bir performans ortaya koyduğuma inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Brezilya basını da, Elano"nun haftalar sonra ilk 11"de şans bulmasını Hagi"nin göreve gelmesine bağladı. Gazeteler, yıldız oyuncunun, Brezilya Milli Takımı"nın aslarından biri olduğunun altını çizerek, Rijkaard"ı eleştirdi.

MEHMET ÇİFTÇİ/Milliyet