Bugün vizyona giren Ali Vatansever’in ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi El Yazısı’nın galası geçtiğimiz gün gerçekleşti. Galada yönetmen Vatansever ve filmin oyuncuları Cansu Dere, Sarp Akkaya, Wilma Elles, Sercan Badur, Baran Akbulut, Ayşe Selen ve Kenan Bal da hazır bulundu.
Galada filmin oyuncularını yalnız bırakmayan isimler arasında Suskunlar dizisinde izlediğimiz Murat Yıldırım ve Güven Murat Akpınar; Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin oyuncularından Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Tolga Güleç, Türkü Turan, Yıldız Çağrı Atiksoy da destek arkadaşlarını yalnız bırakmadılar. Ayrıca filmde bir şarkıyla yer alan Model grubunun solisti Fatma Turgut da grup üyeleriyle birlikte davetliler arasındaydı.
Bir gün önce gerçekleştirilen basın gösteriminde eleştirmenler tarafından beğenilen film, davetlilere de duygu dolu anlar yaşattı ve seyirciden büyük alkış topladı. Özellikle filmin jenerik müziği olan, Ezginin Günlüğü grubunun efsaneleşmiş şarkısı Aşk Bitti Jehan Barbur’un yorumuyla yeniden dikkatleri üstüne çekti.
Öğretmen beklerken bir turist ile karşılaşan bir kasabada aşk mektuplarının bir araya getirdiği umut dolu üç hikâyenin anlatıldığı El Yazısı’nın kadrosunda Cansu Dere, Wilma Elles, Sarp Akkaya, Sercan Badur gibi isimler yer alıyor.