Akbük"teki Eski Jandarma binasında açılan sergiye Akbük Belediye başkanı M.Erçin Sandalcı, ve eşi, İl Genel Meclis üyesi M. Cahit Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Ertuğrul Öksüz, İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Mehmet Apaydın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sezai Koçar, Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulu Müdürü Faruk Baybora, kursiyerler ve davetli halk topluluğu katıldı.
Serginin açılışında konuşan kurs öğretmeni Gülay Özdemir, “Biz Akbük"lü hanımlar boş zamanlarımızda bu kursta bir araya gelerek, dostluk ve sevgi duygularımızı da kattığımız eserlerimizi, bu sergi ile beğeniye sunuyoruz. 4.yılımızı 30 kursiyer ile tamamladık. Bizlerin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın sevinç içinde okulumuza koştukları gibi, ben ve kursiyer arkadaşlarım aynı coşku ile kursumuza koşuyoruz. Anlayış, dostluk, sevgi,yardım duyguları ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu sebeple tüm kursiyer arkadaşlarıma ve onları destekledikleri için sevgili eşlerine de teşekkür ediyorum.Yeni Başkanımız Sayın Mehmet Erçin Sandalcı ile daha iyi ve verimli çalışmalar içine gireceğimiz inancındayız” dedi.
Konuşmanın ardından kursu başarıyla bitiren kursiyerlere protokol tarafından diplomaları dağıtıldı. Diploma dağıtımı sonrasında açılış kurdelesini Akbük belediye başkanı M. Erçin Sandalcı"nın eşi Nesrin Sandalcı ve kurs öğretmeni Gülay Özdemir tarafından kesildi.