Birçok üretici firmanın girmekte zorlandığı market rafları şimdi ev kadınlarına ve kadın girişimcilere ücretsiz açılmaya başladı. Bunun öncülerinden olan Kim Marketleri, kadın ve genç girişimcileri desteklemek için Anadolu’nun değişik yerlerinden ev kadınlarının gönderdiği ürünler için 10 mağazasında ‘Değer Reyonu’ açtı. 
 
Projenin duyulmasıyla birlikte değişik şehirlerden yüzlerce ev kadını kendi ürettiği biber reçelinden keçiboynuzu kahvesine ve isot kremasına kadar birçok ürünü mağazalara gönderdi. Proje kapsamında genç girişimci ve kadınlardan raf bedeli alınmayacağını belirten Kim Marketleri Genel Müdürü Hamit Akçay, “Bunun için ‘Değer Köşesi’ adıyla reyonlar oluşturduk. Şimdiden yüzlerce kadın ürünlerini satmak için bize başvurdu. Şu anda 200’ün üzerinde ürün çeşidi bu değer köşelerinde satılacak. Diğer mağazalarda da kurmak için ön talepleri topluyoruz. Ürünler satıldıkça paraları girişimcilere teslim ediliyor” dedi. 
 
KREDİ İMKANLARI ARTTI 
Projenin Türkiye’nin her tarafında büyük ilgi gördüğünü kaydeden Akçay, şöyle devam etti: “Urfa’dan Malatya’ya, Afyon’dan Amasya’ya kadar çok sayıda ilden çok ilginç ürünler vardı. Biber reçelinden keçiboynuzu kahvesine, isot kremasından el işçiliği takılara kadar yüzlerce ürün geldi. Yine proje duyulduktan sonra genç girişimcilere mikro kredi sağlayan kurumlar da bizimle temasa geçti. Ürünlerini sattığımız girişimcilere destek olmak istediler.” 
 
Değer reyonunda satılan bazı ürünler 
 
İzmit -Keçiboynuzu özlü kahve 
Niğde - Enginar konservesi 
Malatya- İsot kreması 
Mardin - Mardin sabunları 
İstanbul- Lavanta torbası-Bez bebek 
Bodrum - Reçel 
Nevşehir- Güveç tenceresi