Fenerbahçe'nin Futbol Şubesi eski Sorumlusu işadamı Sadettin Saran, memleketi Kırıkkale'ye sevgilisi Hülya Avşar ile birlikte geldi. Elele tutuşan Saran ve Avşar'a büyük ilgi gösterildi.

İşadamı Sadettin Saran, babası ve annesi adına yaptırdığı iki ilköğretim okulundan sonra kızı Lal için yaptırdığı ve 24 Kasım'da açılışını yapacağı anaokulunun inşaatını, Hülya Avşar ile birlikte elele tutuşarak gezdi. Kırıkkale girişinde çok sayıda kaşi tarafandın davul- zurnayla karşılanan Sadettin Saran ve Hülya Avşar'a çevredekiler büyük sevgi gösterisinde bulunup, üzerlerine çiçek attı.

Kırıkkale'de Sadettin Saran ile birlikte aynı araçta gezen Hülya Avşar, sırasıyla Saran'ın kızı adına yaptırdığı Lal Ana Okulu, Kırıkkale Çocuk Yuvası'nı, babası Özbek Saran adına yaptırdığı İlköğretim Okulu ve spor kompleksinde incelemelerde bulundu. Daha sonra annesi Geraldine Saran adına yaptırdığı ilköğretim okulunda incelemelerde bulunan Sadettin Saran ve Hülya Avşar ikilisine öğrenciler ve çevredekiler büyük ilgi gösterirken "En büyük Saran-Avşar" tezahüratında bulundu.

Hülya Avşar, Kırıkkale'yi ilk kez gördüğünü, Sadettin Saran"ın yaptırdığı okulları gezmekten büyük mutlu olduğunu söyledi. Avşar, “Saran çok güzel şeyler yapmış, kendisini candan kutluyor ve tebrik ediyorum. Kızı Lal adına yaptırdığı ana okulu İstanbul'da bile yok. Çok güzel şeylere imza atmış. Bu beni son derece duygulandırdı. Engelliler Merkezi'ni de yaptırma sözü verdi. Kendisini candan kutluyorum” dedi.

Sadettin Saran, Halya Avşar'ın isteği üzerine Özbek Saran İlköğretim Okulu'nun tenis kortları bölümüne soyunma odaları yapacağına söz verdi. Avşar ile Saran, annesi Geraldine Saran adına yaptırdığı İlköğretim Okulu'nda aynı sırayı paylaştı. Kırıkkale'de el ele, kol kola birlikte yürüyen Sadettin Saran ile Hülya Avşar ikilisi, yanındakilerle bir restoranda yemek yedi.