32. Gün programında şoke eden bir kavga yaşandı. Şamil Tayyar kendine yakışmayanı yaptı, karşısındaki kadın gazeteciye "belden aşağı" vurdu. Bu olayın şoku yaşanmadan ardından "sokak kadını" sözü ağzından döküldü.

Yazgülü Aldoğan'ın yüzü o anlarda "alı-mor" oldu... Öyle sözler ve öyle "seviyesiz" bir kavgaydı ki izleyen utandı...

Gazeteciler.com'un haberine göre; Mehmet Ali Birand'ın 32'inci gününde iki gazeteci "belden aşağı"ya varan bir kavganın kahramanları(!) oldu. Yazgülü Aldoğan, Şamil Tayyar için "Medyum Memiş" benzetmesini yapınca, Tayyar adeta frenlerinden boşaldı. Muhafazakar medyanın önemli kalemi olan Şamil Tayyar hiç tanık olmadığımız yönünü gösterdi.

İŞTE O ŞOK DİYALOGLAR:

Yazgülü Aldoğan: "Gördüğüm kadarıyla yeni medyumlar türedi, biz eskiden dalga geçerdik, Medyum Memiş gibi... Şimdi medyum Şamil Tayyar gibi medyum Adem Yavuz gibi...
Şamil Tayyar: "Terbiyeli konuşun, maksadınızı aşıyorsunuz. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Böyle benzetme olmaz ki Allah aşkına... "

Yazgülü Aldoğan: "Şamil Bey ben sizin daha önce nasıl konuştuğunuzu da biliyorum..."

Şamil Tayyar : "Susun!.. Susun!.. Susun!...

Yazgülü Aldoğan: "Sizin bana susun deme yetkiniz yoktur"

CİNSEL FANTEZİLERİNİZLE İLGİLENİN!

Şamil Tayyar: "Siz son romanınızdaki cinsel fantezilerle ilgilenin. Uzmanlık alanınız budur! Anlamadığınız konularda da konuşmayın"

Yazgülü Aldoğan: "Yaaa!... Sizi hiç ilgilendirmiyor benim hangi romanda ne yazdığım.

Şamil Tayyar: "Uzmanlık alanınız o fanteziler, siz onları konuşun. Ben burda terbiye sınırları içinde meramımı anlatıyorum. Sizin mantığınızdan hareketle benim sizin romanınızdaki cinsel fantezilerden hareketle size farklı yakıştırmalar yapmam gerekir. Ama ben bunu yapmayacağım çünkü terbiyem müsait değil."
Yazgülü Aldoğan: Daha ne yapacaksınız, isterseniz çıkarın okuyun satır satır.

ŞAMİL TAYYAR ŞOK ETTİ: "SOKAK KADINI..."

Mehmet Ali Birand, belden aşağı düşen muhabbet karşısında araya girip müdahale etmek zorunda kaldı. Tam ortamı yatıştırdım diye düşünürken Şamil Tayyar'ın ağzından "kendisine hiç yakışmayan" o sözler döküldü;

Şamil Tayyar: Sokak kadını ağzıyla konuşursanız, biz burda tartışamayız. Böyle şeyler olur mu ya..."

Yazgülü Aldoğan: Siz bana da daha önce hakaret ettiniz. Ben kadın olduğum için fiziksel bir karşılık veremem, terbiyenizi takının. Siz bana nasıl sokak kadını diyorsunuz. Siz belden aşağı vuruyorsunuz. "

Şamil Tayyar: Siz niye gazetecilere hakaret ediyorsunuz

Yazgülü Aldoğan: Medyum Memiş ile sokak kadını aynı şey mi? Siz sadece bunu söylemeyi bilirsiniz. Fikirlerimle mücadele ediyorum.

Şamil Tayyar: Yahu sizin fikriniz mi var canım ya...

ÖZÜR DİLE DENİLDİ ÖZÜR DİLEMEDİ, BİRAND DA İKNA EDEMEDİ

Şamil Tayyar önce belden aşağı vuruşu ardından da ağzını bozması ile onu tanıyanları şoke etti. Rıdvan Akar dayanamayıp "sana yakışmıyor, sen iyi bir gazetecisin" dedi... Birand da devreye girip, "özür dilemelisin, sokak kadını sözü için" diyerek Tayyar'a telkinde bulundu. Ancak Şamil Tayyar "o söz için" özür dilemedi, Birand onun yerine "Şamil özür diliyor" dedi... Ardından da durumu kurtarmak için reklam arasına gitti.