Birçok ünlü isim binlerce gözün önünde yere kapaklandı. İşte onlar...
 
ECE ERKEN: Kanaltürk’te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken programını sunan Ece Erken canlı yayında bir anda yere yığıldı. Tansiyonu düştüğü anlaşılan Erken düzeldikten sonra, kahvaltı yapmadığını itiraf etti++ 
 
Stresten mide kanaması geçirdi
 
Ece Özdikici: İki yıldır Şehir Tiyatroları’nda “ Romeo ve Jüliet” ile “Tehlikeli İlişkiler” oyununda ve TRT 1’deki “Küçük Hanımefendi” dizisinde rol alan Ece Özdikici sahnede bayıldı. Özdikici çağrılan ambulansla hemen hastaneye yetiştirildi. Yapılan kontrolde Özdikici’nin mide kanaması geçirdiği ortaya çıktı. Özdikici, rolü gereği oyun boyunca ağladığı için strese girdiğini belirtti.
 
İş yorgunluğu
 
Bir açılışa katılan güzel manken konukların gözleri önünde bir anda baygınlık geçirdi. Sağlık kabinine götürülen Karatay’ın tansiyonunun düştüğü belirlendi. Son günlerde yoğun bir iş programı içinde olduğunu söyleyen Karatay, “Dinlenmeye fırsatım olmadı” dedi. 
 
AYLA ERDURAN
 
Topkapı Sarayı’nda gerçekleştirilen, Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası konserinde, 75 yaşındaki keman virtüözü Ayla Erduran ikinci eserde tansiyonu düşünce baygınlık geçirdi. Ayağa kalkıp konsere devam eden Erduran dördüncü eserde bir kez daha bayılıp sahneye yığılınca hastaneye kaldırıldı
 
ONLAR DA FENALIK GEÇiRDi
 
Okan Karacan: Karacan, Bergama’nın tarihi kiliselerinden biri olan Serapis Tapınağı’nda çekim yaptıkları sırada bayıldı. Yüksek tansiyondan fenalaştığı anlaşılan sunucu evinde dinlendi. 
 
Irmak Atuk: 17. Başkent Moda Günleri’nde görev alan manken Irmak Atuk podyumda yere yığıldı. Safiye Soyman’ın eşi Faik Öztürk genç mankeni hastaneye götürdü. 
 
Hakkı Bulut: Samanyolu TV’de yayınlanan Barışa Yolculuk Programı küs ve ayrı kalmış aileleri barıştırıyor. Bu amaçla yola çıkan yapım ekibi yıllardır oğluyla küs olan Hakkı Bulut’un evine gitti. Usta sanatçı 6 yıldır evine almadığı oğlu Özbey Bulut’u karşısında görünce fenalık geçirdi. Ünlü türkücü evinden uzaklaşmak için bindiği asansörde bayıldı. Hakkı Bulut’u kızı hastaneye kaldırdı. 
 
Şebnem Kısaparmak: Programın ortasında reklam anonsu verdikten hemen sonra “Kendimi iyi hissetmiyorum” diyerek asistanının kollarına düştü. Kontrol altına alınan sunucu birkaç gün programına çıkamadı.
 
HABER: Batuhan ÖZKARDEŞLER-Bugün