NTV'de Çiğdem Anad, Pınar Kür, Aysun Kayacı ve Müjde Ar'ın birlikte hazırladıkları 'Haydi Gel Bizimle Ol' programının yeni sezondaki ilk bölümünde Müjde Ar fırtınası esmişti. Kilo veren ve gıdısını aldıran Müjde Ar, bir hayli gençleşmiş görüntüsüyle çok konuşulmuştu.

Programın dün akşam yayınlanan bölümünde ise Aysun Kayacı, yeni imajı ile izleyenlerin karşısına çıktı. Kayacı'nın yeni hali partnerleri tarafından tam not aldı. Pınar Kür, "Aysun, Carmen rolünü oynayacak ben tahmin ediyorum. Esmer çingene kızı, çok da yakışırsın" dedi

Kayacı'nın saçlarını mı boyattığı yoksa peruk mu taktığı sorusu izleyen hemen herkesin dikkatini çeken bir ayrıntıydı. Aysun Kayacı'nın şu anda çekimleri devam eden 'Şeytanın Pabucu' filmindeki sahneleri nedeniyle imajını değiştirmesinin mümkün olmadığı öğrenildi. Muhtemelen Kayacı, dün akşamki programa perukla çıktı.

Programın kapanışında Çiğdem Anat'a bir sürpriz yapan ekip canlı yayında pasta keserek Anat'ın doğum gününü kutladı. Pasta kesimi sırasında Aysun Kayacı'nın beyaz tangasıyla verdiği frikik ise dikkatlerden kaçmadı.

Milliyet