Bir zamanlar kendisinin oturduğu koltuğun sahibi Adnan Polat"a da sitemde bulunan Süren, "Polat ya kendisine yeni bir ekip kurmalı ya da futbol şubesini hiç düşünmeden lağvetmeli" dedi.

Futbol şubesini dağıt

Lafını sakınmadan konuşan eski başkan şunları söyledi: "Adnan Polat"a benim sitemim var. Onun kulüp için gecesini gündüzüne katarak ilgilendiğini biliyorum. Ama G.Saray"da işlemeyen kurumlar var ki, bunların başında da futbol şubesi geliyor. Başkana iyilik yaptıklarını sanarak aslında kötülük yapıyorlar. Polat, kendi danışmanlarını da bir an önce değiştirmeli. Yoksa bu kadar çalışma hiç olup gidecek.

Bir Baros bir de Kewell

Futbol takımında sevgi kalmamış. Yöneticiler hiçbir futbolcuyu ayırmadan hepsine eşit mesafede davranmalı. Tutturmuşlar bir Lincoln diye. Bu çıban çok büyüdü ve artık vücuda zarar vermeye başladı. G.Saray, Lincoln"e muhtaç bir kulüp değildir. Önce kendi genç oyuncularını el üstünde tutacaksın ki, takımın geleceğini kurtarasın. Transfer edilen yabancıların sadece iki tanesi işe yarıyor. Biri Baros, diğeri Kewell. Ben bu iki futbolcuyla ömür boyu sözleşme yapardım.

Potada gururlandım

Bu arada bayan basketbol takımının Avrupa Kupası"nı almasıyla ilgili olarak da yaşadığı gururu paylaşan Faruk Süren, "Bu kupanın geleceği belliydi. Bunun temelini 15 yıl önce biz atmıştık. G.Saray açısından en mutlu olduğum, en özlediğim günleri kızlar yaşattı bize. O zaman bir şeyler yaptıysak ne mutlu bize. Çünkü G.Saray basketbolda her zaman iyi şeyler yapacak güçte olduğunu gösterdi. Bu açıdan çok mutluyum" diye konuştu.- Hürriyet