Kuşadası Belediyesi"nin katkılarıyla ek bina inşaatının yapımını üstlenen Kuşadası Okul, Sağlık Ocağı Yapma, Yaşatma ve Öğrencileri Destekleme Derneği Başkanı Ertuğrul Tabak, ek binanın ara tatile kadar bitirileceğini açıkladı.
Konserden elde edilen gelirle çatısı yapılan inşaatın en üst katının da kalın ve ince sıvasının tamamlandığını açıklayan Ertuğrul Tabak, kalın sıvası tamamlanan orta katta ise ince sıva çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Sıva çalışmaları bittikten sonrada karo ve fayans döşeme işlemlerine geçileceğini vurgulayan Dernek Başkanı Tabak, ayrıca kazan dairesi için fiyat araştırmasının tamamlandığını ve bir-kaç gün içerisinde kazan dairesinin montajına başlanacağını söyledi. Ta-bak ayrıca, Kuşadası Belediyesi İki-çeşmelik İlköğretim Okulu ek binasının 2009-2010 eğitim ve öğretim yılı ara tatiline kadar tamamlanacağını sözlerine ekledi.
Belediyenin isteği üzerine ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Kuşadası Belediyesi İkiçeşmelik İlköğretim Okulu yararına halk konseri verdiğini hatırlatan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, eğitim için hiçbir ücret ta-lep etmeyen ünlü sanatçıya teşekkür etti.
Elde edilen gelirin tamamının İkiçeşmelik ilköğretim Okulunun ek binasının yapımını üstlenen Kuşadası Okul, Sağlık Ocağı Yapma, Yaşatma ve Öğrencileri Destekleme Derneği'-ne bağışlandığını kaydeden Altungün, “Belediye yönetimi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. İkiçeşmelik İlköğretim Okulumuzun ek binasının tamamlanarak bir an ön-ce hizmete girmesi için çalışmalarımız sürüyor” dedi.