"Dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü Ali Koyunoğullarından"ı film gibi bir takibin ardından yakalayan ekipten bir polis, öfkelenip genci yumrukladı

Erzurum"da polisin "Dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü Ali Koyunoğullarından (18) otomobille kaçmaya kalkışınca Amerikan filmlerini aratmayan bir kovalamaca sonucu yakalandı. Perşembe akşamı arkadaşına ait otomobili alıp tur atan genç, saat 20.00 sıralarında Mumcu Caddesi"nde giderken trafik ekibiyle karşılaştı. "Dur" ihtarına ehliyeti olmadığı için uymayıp gaza basan gencin peşine takılan polis ekibi diğer ekiplere de haber verdi.

Terörist sandılar
Polis araçları Çaykara Caddesi"nde sürücüyü sıkıştırdı. Genç, kullandığı araçla park halindeki bir otomobile çarparak durdu. Terörist olabileceği endişesiyle etrafı sarılan genç araçtan inerken, bir polis tabancasını doğrultup “Teslim ol, yoksa ateş ederim” diye uyarıda bulundu. Diğer polisler de korkuya kapılan Koyunoğullarından"ı yere yatırıp kelepçe taktı. Silah çeken polis de şapkasının ve silahının takılı olduğu kemeri çıkarıp, meslektaşlarının şaşkın bakışları arasında, ayağa kaldırılan genci yumruklayıp yeniden yere yıktı.
Öfkeli polis, meslektaşlarınca sakinleştirilip uzaklaştırılırken, “trafik güvenliğini kasten tehlikeye düşürmek” suçundan sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan genç, kendisini yumruklayan polisten şikâyetçi olmadı.