Üç genç kız eğlencenin dozunu kaçırdı
Eyüp iskelesinden bir sandalla açılan arkadaşlar, yaklaşık 3 buçuk saat denizde sandal sefası yaptı 


Edinilen bilgiye göre Eyüp'te, 3'ü kız 4 arkadaş eğlenmek amacıyla Haliç kıyısına geldi. Deniz sefası yapmak isteyen 3 kız, saat 01.30 sıralarında bindikleri bir sandalın ipini keserek Haliç'e açılınca bir daha geri dönemediler.

Alkollü oldukları iddia edilen T.A (13), A.A (18) ve M.G (19) yaklaşık 3 buçuk saat boyunca kürek çekince yorgun düşüp denizde mahsur kaldı. Eyüp'te yol yapım çalışmasındaki belediye işçileri denizden gelen sesleri fark edince polise haber verdi. Gelen ihbar üzerine Eyüp ve Sütlüce kıyılarına çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine tedbir amaçlı sağlık ekipleri çağrılırken, kıyıdan denizin ortasındaki kızlara ulaşamayan polis, deniz polisine haber verdi. Kıyıda kalan ve isminin Mesut olduğunu söyleyen şahıs merakla teknedeki kızların kıyıya çıkartılmasını bekledi. Kızların yakını olduğunu iddia eden şahıs polis tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


POLİSLERİ GÖRÜNCE KIYIYA ÇIKMAMAK İÇİN DİRENDİLER
Kendilerini kıyıda polislerin beklediğini gören 3 kafadar kız arkadaş, denizin ortasında bir sağa bir sola boşa kürek çekti. Ne tarafa gideceğini şaşıran kızlar, deniz polisi gelince polis botuna çıkarıldı. Polis botuyla Haliç Kongre Merkezi'nin arka tarafından karaya çıkarılan kızlar yüzlerini kapatarak, olay yerindeki basın mensuplarının sorularına cevap vermekten kaçındı. Üç kız, polis eşliğinde ifadeleri alınmak için Haliç Polis Merkezi'ne götürüldü.