Düzce'de yoğun kar yağışı nedeniyle, taşımalı eğitim sistemine dahil olan merkezdeki okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, şehir merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, okulların bugün tatil edildiği bildirildi.

Merkezde bulunan taşımalı eğitim sistemine dahil okullardaki öğrencilerin, okullarına ulaşmakta zorluk yaşayacaklarını düşünülmesi nedeniyle okulların 1 gün süreyle tatil edilmesi kararı alındığı duyuruldu.

YOZGAT

Yozgat'ın Akdağmadeni ve Çandır ilçelerinde, kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Akdağmadeni ve Çandır ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle sabah öğrenciler okullarına gidemedi.

Bunun üzerine, iki ilçede bugün ilköğretim okulları ve liselerde eğitim öğretime ara verilmesi kararı alındığı bildirildi.

BİTLİS

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, kentte etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle okullarda eğitime merkez, Ahlat, Hizan, Mutki, Güroymak ve Adilcevaz ilçelerinde 1, Tatvan'da ise 2 gün ara verildiğini bildirdi.

Korkmaz, kar yağışı ve tipi nedeniyle yolların kapandığını belirterek, öğrencilerin sıkıntı yaşamaması ve herhangi bir olumsuzluğun meydana gelmemesi için ilköğretim ve lise okullarında eğitime ara verildiğini söyledi.

''Kar yağışı ve tipi nedeniyle okullar Bitlis merkez, Ahlat, Hizan, Mutki, Güroymak ve Adilcevaz ilçelerinde 1, Tatvan'da ise 2 gün tatil edildi'' diyen Korkmaz, yolların ulaşıma açılmasıyla eğitime devam edileceğini söyledi.