Söke Rotary Kulübünün girişimleri ile Çavdar Ferit Çavuş İlköğretim Okuluna yapılan ziyarette Okula Televizyon, ekonomik ampül ve 10 koli giysi yardımı yapılırken Ferit Çavuş İlköğretim Okulunun başarılı öğrencilerinden Gökhan Yiğit"e saat hediye edildi. Söke Kaymakamı İsmail Demirhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, Söke Rotary Kulübü yöneticileri ve eşlerinin de katıldığı törende köy muhtarı İhsan Garagöz Rotary Kulübü başkanı Hasan Turhan"ı ve yöneticileri teşekkür etti.
Söke"nin beşparmak dağı eteklerinde bulunan en uzak köyü olan Çavdar Köyünde Rotary kulübünün ilgisi memnuniyetle karşılanırken; Söke Rotary Kulübü dönem başkanı Hasan Turhan sosyal amaçlı hizmetlerin devamını getirmekte kararlı olduklarını söyledi. Turhan “Uluslararası Rotary 2440. Bölge tarafından organize edilen okullarımıza giysi ve malzeme yardımını içeren projenin Söke ayağında Çavdar Köyümüzü tercih ettik. Bu yöndeki eğitime yönelik etkinlerimiz sürecek” dedi.
Düşler Konvoyunun Kıyı Ege ziyareti önümüzdeki günlerde Marmaris"te sona erecek. Öte yandan Söke Rotary Kulübünce hafta sonu Söke"ye bağlı Tuzburgazı Köyünde sağlık taraması yapılırken Dr. Aslı Candal, başta mevsim hastalıkları olmak üzere vatandaşlara sağlık eğitimi verdi.