Eğitim Bir Sen Aydın Şube Yönetim Kurulu ve Hanım Komisyonu üyeleri, Anneler Günü ziyaretleri kapsamında ilk önce valilik konutunda Vali Al’un eşi Beyhan Al ile buluştu. Kabulde konuşan Beyhan Al, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, böyle bir anlamlı günde kendisini ziyaret eden Eğitim Bir Sen üyelerine teşekkür etti.

Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Başkanı ve Şube Eğitim Sosyal İşler Sekreteri Hediye Aysun Yeğen de, annelerin yükünün ağırlığından bahsederek, sendikal faaliyetlerde bayanların ikna gücünü kullanarak hak aramada daha başarılı olduğunu dile getirdi. Yeğen; öğretmen maaşlarının yetersizliği ve maaş zamlarının gecikmesinin mutfakta ziyadesiyle hissedilmesinden dolayı camia olarak huzursuz olduklarını ifade etti.

Eğitim Bir Sen üyesi bayanlar, daha sonra Aydın’ın ilk bayan Milli Eğitim Müdürü olan Pervin Töre’yi makamında ziyaret edildi. Kabulde Şube Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, Hanım Komisyonu üyeleri ve Milli Eğitimde çalışan Eğitim Bir Sen üyesi bayan çalışanlar da hazır bulundu.

Karşılıklı çiçek takdiminin ardından bir konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Hediye Aysun Yeğen, bayan bir Milli Eğitim Müdürüyle çalışmaktan dolayı gururlu olduklarını ve kendilerini daha güçlü hissettiklerini belirtti. Yeğen; Böyle anlamlı bir günde birlikte olmaktan duyulan memnuniyet ifade etti.

Ziyarette 4+4+4 projesindeki Aydın’daki gelişmeler, Kampüs Okul Projesi ve Üstün Zekalıların eğitimiyle ilgili il genelinde yapılmakta olan çalışmalar değerlendirildi. Toplantıya katılanların karşılıklı sohbetiyle ziyaret hoş bir ortamda devam etti.

Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu ve Hanım Komisyonu Üyeleri daha sonra Sosyal Hizmetlerin yeni bayan İl Müdürü Gönül Durulan’ı da ziyaret etti. Günün anlamına uygun sohbetle ziyaret tamamlandı.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

20120513aw000063_01.jpg