Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"ne bağlı Söke Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Orta Öğretim Kurumları Sınavı (OKS) ve Seviye Belirleme Sınavı (SBS) kurslarında başarı elde edildi.
Özellikle dar gelirli öğrencilerin sınavlara eşit koşullarda hazırlanabilmesi hedeflenerek açılan kurslara 122 öğrencinin kayıt yaptırdığı, 104 öğrencinin kursları başarı ile tamamladığı; kursa katılan öğrencilerden 75 kişinin sınavlarda başarılı olarak çeşitli okullara yerleştiği öğrenildi. 5 merkezde açılan 6 adet OKS ve SBS kurslarında gönüllü öğretmenler görev yaptı. Kursun birincisi Aydın sosyal Bilimler Lisesini kazanan İbrahim Sazcı oldu.
Düzenlenen kurslarda başarılı olan öğrencilere Söke Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü"nde gerçekleşen törenle başarı belgeleri verildi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken"de katıldı. Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken; öğrenci, veli ve öğretmen fedakarlıklarının başarıyı getirdiğini söyledi. Kurslarda görev alan gönüllü öğretmenler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken; “Söke"de eğitim kalitesi ve düzeyi giderek artmaktadır. Gelen başarılar bizi sevindiriyor” dedi.