Kuşadası'nın önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Kuşadası Gençlik Derneği (KUGED), bir ilköğretim okuluna kütüphane kazandırmak amacıyla "Eğitim ve Gelecek İçin Bir Adım" sloganıyla yardım gecesi düzenledi.
Kuşadası Rahime Bilici İlköğretim Okulu'na kütüphane kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen yardım gecesi, Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli havuz başında düzenlendi. Büyük ilgi gören geceye Kuşadası Belediye Başkan Vekili Bahadır Yıldırım, MHP'li Belediye Meclis üyesi Abdullah Sarı, CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, CHP Kuşadası İlçe Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Rahime Bilici İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Çolak ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Program
KUGED Genel Sekreteri Burçak Altınbaş'ın açılış konuşmasıyla başladı. KUGED Başkanı Av. Behçet Alp, dernek olarak eğitimin gelişmesine büyük önem verdiklerini belirterek, bu amaçla Kuşadası Rahime Bilici İlköğretim Okulu'nun kütüphane yapımını üstlendiklerini söyledi. Düzenlenen yardım gecesinden elde edilen tüm geliri kütüphane yapımında kullanacaklarını kaydeden Alp, destek veren ve ilgi gösteren herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Kuşadası Gençlik Derneği'ne katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara plaket ve teşekkür belgesi verildi. Ardından ise hediye çekilişi yapıldı. Yardım gecesinde Gurgula Grubu'nun verdiği konser büyük ilgi gördü. Davetliler, grubun seslendirdiği şarkılarla gece geç saatlere kadar eğlendi.