Seminere katılan AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Adnan Aytaşkın ve AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Beytullah Uygun özellikle seçim öncesi eğitim seminerinin oldukça faydalı olduğunu söylediler.
Toplantıya Aydın"dan katılan AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Dış İlişkilerden sorumlu başkan Yardımcısı Adnan Aytaşkın “Toplantıda seçim çalışmalarında kadın ve gençlik kollarının rolü, politik mesajın önemi; Fikirden Broşüre seçim çalışmaları; Halkla iletişim yolları ve kitle iletişim yollarını doğru kullanma; Seçim kampanya çalışmaları konuları ele alındı. Beşer kişilik gruplara ayrılan katılımcılar kendilerine bir seçim kampanya konusu seçip o konu hakkında sorunların tespiti, çözüm yolları ve de kullanılacak sloganlar hakkında bilgi paylaşımları sağlandı” dedi.
Bu tür programların daha sık yapılmasından yana olduklarını kaydeden Aytaşkın, AK Partili gençler olarak seçim çalışmalarına şimdiden başladıklarını ve seçimlerin AK Parti"nin zaferi ile sonuçlanacağına inandığını söyledi.