26 kişilik TİM Sektörler Konseyi üyeleri arasından, Meyve Sebze Mamulleri sektöründe Sektörler Konseyi Üyesi, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Seyyar ile Tütün sektöründe Sektörler Konseyi Üyesi, Ege Tütün İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Noyan Gürel 2014-2018 döneminde TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin başkanlığında TİM Yönetim Kurulu’nda görev yapmak üzere seçildi. DENİB Başkanı, Hazırgiyi ve Konfeksiyon Sektörler Konseyi Üyesi Süleyman Kocasert Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevine seçilirken, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri sektöründe Sektörler Konseyi üyesi Ali Özinönü Muhasip Üye olarak TİM Yönetim Kurulu’nda yerini aldı.
21. TİM Olağan Genel Kurulu’nda Türkiye İhracatçılar Meclisi Denetim Kurulu üyeliğine de Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı, Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünlütürk ile Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı R.Burak Sertbaş da TİM Denetim Kurulu’na, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Renklidağ ise Sektörler Konseyi üyeliğine seçilmişti.

Tüm TİM Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Mehmet Büyükekşi( Başkan), Mustafa Çıkrıkçıoğlu (Başkan Vekili), Tahsin Öztiryaki (Başkan Vekili), Süleyman Kocasert (Başkan Vekili), Ömer Burhanoğlu, Murat Akyüz, Rıza Seyyar, Noyan Gürel, Adnan Dalgakıran, Ahmet Güleç, Mustafa Satıcı, Abdülkadir Çıkmaz.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!