Ege Et'in Efeler, Nazilli, Söke, İncirliova'dan sonra 8. şubesi Germencik Sevgi Yolunda açıldı. Açılışa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yanı sıra CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Koçarlı Beleidye Başkanı Mutlu Öztürk, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, CHP Aydın milletvekili adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehteran gösterileriyle başlayan törende konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Ege Et'in şubelerinin açılışının önümüzdeki günlerde de gerçekleşeceğini kaydetti. Germencik'te Ege Et'in 8'inci şubesinin hizmete açtıklarını hatırlatan Başkan Çerçioğlu, "Ege Et şubeleri tüm ilçelerde hizmete açılacak. Amacımız, vatandaşa ucuz ve kaliteli et yedirmektir. Sosyal belediyecilikle her zaman sizlerin yanında olacağız. Biz sosyal projelere önem veriyoruz çünkü vatandaşın cebinde yangın var. Bunlar halkın içinde olmadıkları için bu yangını bilmiyorlar. Ben hiçbir zaman dönüp geriye bakmadım. Hep birlikte geleceğe bakacağız. İleriye bakarak daha güzel bir Türkiye için daha güzel bir Aydın ve Germencik için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde 60 tane otobüsümüzde yollarda olacak halkımıza ucuza ulaşımını sağlayacağız" dedi.

7 ŞUBE 77 BİN TL CİRO

Törende konuşmaların ardından önce dualar edildi, ardından açılış kurdelesi kesildi. Her şubede olduğu gibi yine ilk alışverişi kendisi yapan Özlem Çerçioğlu, Ege Et şubelerinde çalışanların bayan ağırlıkta olduğunu dikkat çekti. Çalışanlardan öncelikle hijyene daha sonra güler yüze önem vermelerini isteyen Çerçioğlu, 7 şubede günlük yapılan cironun da 77 bin TL olduğunu açıkladı.