Efsane Abba grubunun müzisyenleri Ulf Anders Hilmer Andersson ve Mats Sture Ronander “Abba The Show” ile Haliç Kongre Merkezinde sahne alacaklar.

Dünyayı kasıp kavuran efsane “Abba” grubunun eski üyeleri saksafon ve flütte Ulf Anders Hilmer Andersson ve gitarda Mats Sture Ronander önderliğindeki “Abba The Show”, hayranlık uyandıran gösterileriyle ilk kez İstanbul"da olacak. MAP İletişimin düzenlediği Good Music in Town Festivali kapsamında, 13 Aralık"ta Haliç Kongre Merkezi"nde hayranlarıyla buluşacak…

Ulf Anders Hilmer Andersson ve Mats Sture Ronander, aralarında Londra senfoni orkestrasının da üyelerinin bulunduğu 20 kişilik orkestra ve hayranlık uyandıran show"larıyla ilk kez İstanbul"da olacak.

Daha önce “Royal Albert Hall Londra” ve “Hollywood Bowl” gösteri merkezlerinde kapalı gişe oynayan ve bu yıl Avrupa turnesi kapsamında 100.000 seyirciye ulaşan gösteri, seyircilerine büyülü anlar yaşatacak.

“Abba The Show” ile müzikseverler, “Abba” grubunun 2005 yılında “Eurovision tarihinin en iyi şarkısı seçilen “Waterloo” başta olmak üzere “Money, Money, Money”, “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “I have a dream” gibi birçok efsane olmuş şarkılarını dinleyebilecekler.