Akatlar"daki şovda "boş tribünleri" selamlayan ABD"li yıldız, “Her maçı kazanacağız demiyorum ancak hepsinde
elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ"IN yeni süper yıldızı Allen Iverson formayı giydi, taraftarların karşısına çıktı. Ancak boş tribünler dikkatlerden kaçmadı. 1-1"lik Kasımpaşa beraberliğinin etkisinden çıkamayan siyah-beyazlı takıma gönüllere verenler Akatlar"da düzenlenen imza töreninde ABD"li yıldızı yalnız bıraktı. Bunun birçok sebebi vardı... Kimine göre futbolda alınan başarısız sonuçlar protesto edildi, kimine göre trafik yüzünden taraftarlar törene yetişemedi.

Ama bir gerçek vardı ki organizsyon çok sönük geçti.
İLK kez taraftara seslenen Iverson"ın ise keyfi yerindeydi. Etrafa dağıttığı gülücükler ve sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti. “Beşiktaş"a teşekkür ediyorum” diye başladığı konuşmasını, “Bana bu şansı, bu fırsatı tanıdığı için Beşiktaş"a teşekkür ediyorum. Beni bu kadar içtenlikle karşıladığı için Beşiktaş taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Sizi görmek beni heyecanlandırıyor.

ANTRENÖRÜM ve takım arkadaşlarımla ilk idmanımı yaptım. Şu anda olduğumdan çok daha heyecanlandırdılar beni. Her maçımızı kazanacağımıza söz veremiyorum. Ancak tüm oynayacağımız maçlarda elimizden gelen çaba ile takım ruhu içinde mücadele edeceğimizin sözünü verebilirim. Antrenörüm ve ekip arkadaşlarımla birlikte sizin desteğinize sonuna kadar güveniyoruz” diye tamamladı.

ÜÇLÜ BİLE ÇEKTİRDİ

KONUŞMASININ ardından konfetilerle salon bir anda beyaza büründü. Işık ve müzik gösterileri eşliğinde Iverson siyah-beyazlı kulübün yöneticilerden Erdoğan Toprak ve Şeref Yalçın ile ele ele tutuşarak taraftarları selamladı. Daha sonra tribünleri dolaşan efsane, taraftarların sevincine ortak oldu ve salonda genç basketbolcularla ile birlikte basketbol şov da yaptı. Michael Jackson"ın Jam adlı şarkısı ile sahaya çıkan tecrübeli yıldız şovunu taraftarlara üçlü çektirerek tamamladı.

35"İNDE AMA TURP GİBİ!

Beşiktaş"ın yeni transferi Allen Iverson, dün Acıbadem Fulya Hastanesi"nde sağlık kontrolünden geçti. Doktorlar 35 yaşındaki yıldız oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

"Allen Iverson sanki REHİN alınmış gibi"

UÇAN Amerikalı Iverson"ın Türkiye"deki karşılama görüntüleri ABD basınında manşet oldu. Tecrübeli guardın Atatürk Havaalanı"ndaki kalabalık karşısında şaşkın bir ifade takınması hakkında Washington Post muhabiri Michael Lee, “Iverson"un Türkiye"deki karşılanma fotoğraflarına bakınca, sanki rehin alınmış gibi” yorumunu yaparken, aynı gazetenin spor editörü Cindy Allen da, “Galiba karşılanma şekli karşısında ne yapacağını şaşırdı, ya da belki jet lag yaşadı” diye yazdı.

SİGARA dumanına karşı ALERJİSİ var

ÖNCEKİ gün oynanan Kasımpaşa maçını Fi-Yapı İnönü Stadı"nda izleyen, ardından yöneticilerle bir restorana giden Allen Iverson"ın sigaraya alerjisi olduğu ortaya çıktı. Yan masada bir kişinin sigara içmesi üzerine çok rahatsız olan ve başka bir masaya geçmek isteyen ABD"li yıldız daha sonra sigara içilmeyen bölümde yemeğine devam etti. Iverson konuyla ilgili olarak, “Sigara içilen ortamda bulunmak bir kenara sigara içen bir insanla konuşmaktan bile nefret ederim” diye dert yandı.

İDMANA KOŞTU!

Dünya basını AKATLAR"DA

BEŞİKTAŞ"IN flaş transferi dün takımıyla ilk idmanına çıktı. Önceki gün oynanan Kasımpaşı maçında Fi-Yapı İnönü Stadı"na gelen takım arkadaşlarıyla tanışan dün de ilk kez Akatlar"a gelen ABD"li efsane antrenmana yaptığı şovlarla damgasını vurdu.

ÖTE yandan dünya medyasının önde gelen kuruluşlarından CNN, BBC ve NBA TV muhabirlerinin de takip ettiği imza töreninde konuşan Beşiktaş 2. Başkanı Erdoğan Toprak, “Bu tip değerli oyuncuların camiamıza kazandırılmış olması Türkiye basketbolu için bir devrimdir” ifadelerini kullandı.

Eşi şükran günü geliyor

TÜRKİYE"YE ayak basan en kariyerli basketçi olan Iverson"ın eşi Tawanna"nın şükran günü İstanbul"a geleceği öğrenildi. 5 çocuğunun okul işleri için Türkiye"ye gelecek olan bayan Iverson, kalacakları ev konusunda da son kararı verecek.