Aziz Yıldırım, gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisini bekliyor. Bu karşılaşmanın ardından çok sert bir çıkış yapması bekleniyor. Bu açıklamada Efes Pilsen"in küme düşürülmesi gerektiği dile getirilecek. Yıldırım, Efes Pilsen ile Fenerbahçe arasında geçen perşembe günü Ankara"da oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşmasının devre arasında çevresindekilere düşüncelerini aktarırken, net tavrını bir kez daha ortaya koydu.

-BAŞKAN İYİCE GERİLDİ-

Ankara Atatürk Spor Salonu"nun VIP bölümünde gerçekleşen sohbette, doping konusu açıldığında Yıldırım son derece sinirli tavırları ve sert sözleriyle dikkat çekti. İşte, başkan Aziz Yıldırım"ın Efes Pilsen"i hedef alan ifadeleri:

Gaziantep ve Galatasaray maçlarından sonra Efes Pilsen ile ilgili gerekli mücadeleye başlayacağım. Efes Pilsen küme düşürülmeli. Biz Ülker ile 3 yıldır sponsorluk anlaşması sürdürüyoruz. Bu süreçte yeni bir spor salonunun yapımına da başladık. Türk sporuna katkı yapmak amacıyla salon projesine girdik. Bu sponsorluktan kendi içimizde yarattığımız değerlerle Türk sporuna kalıcı bir eser kazandırmak istiyoruz. Ya Efes Pilsen ne yapıyor? Yıllık 20-25 milyon euroluk bütçeleri var, ama bir salon bile yapmamışlar. Spora ne katkıları var? Bunu Sayın Başbakan"a da söyleyeceğim. Biz amatör branşlara destek oluyoruz. Bunun için futboldan pay aktarıyoruz. Devletten destek görmüyoruz, teşvik almıyoruz. Biz bu amatör şubeleri kapatırsak ne olur, onu düşünen yok. GAZETE HABERTÜRK