2010-2011 Türkiye Basketbol Ligi, Efes- Fenerbahçe final serisinde Fenerbahçe'nin şike yaptığını, Fenerbahçe'li bir yöneticinin maçın hakemi ile gizli ve özel konuştuğunu iddia eden Vatan Gazetesi spor müdürü İbrahim Seten, ‘Böyle büyük bi haberi açıklamak için doğru saat mi, bilmiyorum.. ama ortaya çıkar yakında.. maalesef..’ şeklinde konuştu. 
 
Gecenin bir yarısı Twitter’dan ortaya attığı bu iddialar Fenerbahçe taraftarını kızdırdı ve Seten yalancılıkla suçlandı. Bunun üzerine Seten; ''Eğer finalin son maçında şike konuşması ortaya çıkarsa, utanacağım ama kafamı kuma gömmeyeceğim.. çıkmazsa bu işi bırakacağım.. Hangi yönetici ile hangi hakem arasında nasıl bir konuşma olduğu çok yakında ortaya çıkacak.. Fenerbahçeliyim.. ve maalesef utanıyorum.'' yazdı. 
Seten daha sonra Twitter’dan yaptığı bir başka açıklamada, söz konusu maçın final serisinin 6. maçı, bahsettiği isimlerin ise Fenerbahçe yöneticisi Semih Özsoy ve maçın hakemi Recep Ankaralı olduğunu belirtti. Adı geçen maçta Fenerbahçe Efes’i 76-51 yenip, seride durumu 4-2’ye getirip şampiyon olmuştu. (medyatava.com)