En başarılı AC/DC tribute gruplarından biri olarak kabul edilen Hells Bells, Efes Dark’ın sponsorluğunda Babylon’da sahne alacak.

Yaşam tercihlerinde farklılıkları benimseyenlerin birası Efes Dark, hayatı dolduran sıra dışı projelerde hız kesmiyor. Efes Dark’ın yeni sürprizi ise AC/DC fanlarının ayaklarını yerden kesecek. Adını AC/DC tribute konserleriyle duyuran ünlü Hells Bells, Efes Dark’ın katkılarıyla İstanbul’a konuk oluyor.

1996 yılında Bristol’da kurulan Hells Bells, İngiltere’deki en başarılı AC/DC tribute grubu olarak tanınıyor. 14 yılı aşkın süredir aktif olarak performans gösteren grup, başta İngiltere ve İrlanda olmak üzere sahne aldıkları birçok yerde şimdiye kadar hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşturdu. Hells Bells; AC/DC’nin çılgın solisti Brian Johnson’ı aratmayan çığlık dolu vokalleri, etkileyici bass’ları ve eşsiz davul gösterileriyle canlı performanslarında ortalığı yıkıyor.

Son dönemde İngiltere, İrlanda, Bulgaristan ve Slovakya gibi çeşitli ülkelerde performans gösteren Hells Bells, efsane grup AC/DC’nin bitmek bilmeyen enerjisini Efes Dark sponsorluğunda İstanbullulara da taşıyacak.

Hells Bells’in performansı, 1 Kasım’da saat 21.30’da Babylon sahnesinde gerçekleşecek.

Konser Sonrası Rock’n Dark İmzalı Rock Party

Rock dolu gece Hells Bells’ten sonra da hız kesmiyor. 70’lerden günümüze gitarlı müziğin en sevilen parçaları Mabbas eşliğinde 23.00’te Babylon Lounge’ta dinlenebilecek. Rock’n Dark sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Pink Floyd, The Doors, David Bowie, The Rolling Stones, The Clash, Blondie, Sex Pistols, Van Halen gibi grupların şarkıları unutulmaz anlar yaşatacak.