Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şubesi üyeleri, Cumhuriyet"in kuruluşunun 87"inci yıl dönümü etkinliklerine renk kattı.
Cumhuriyet Bayramını kutlarken cumhuriyetin kurucusu Atatürk"ü, O"nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitler ile gazileri sonsuz minnet, şükran ve rahmetle andıklarını belirten Dernek Başkanı Yormaz, “Ülkemizi parçalamak isteyen ve milletimizin birlikte yaşama arzusunu ortadan kaldırmaya çalışan şer odaklarına karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milletiyle, kurumlarıyla ve tabi ki kahraman güvenlik kuvvetleriyle, gerekli cevabı verecek güçtedir. Hiçbir hain girişim milletimizin arasına nifak tohumları ekmeye güç yetiremeyecektir. Aziz Milletimiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yüksek sağduyusu ile kendisini tahrik etmeye çalışan her türlü şer girişimin planlarını boşa çıkarmayı başaracaktır” dedi.
Türk milletinin cumhuriyetle mutlu olduğuna işaret eden Mustafa Yormaz, “Milletimiz, bugün geldiğimiz noktadan daha ileri ufuklara ancak Cumhuriyetle varabileceğinin bilincindedir. Bu anlamlı günde, hep beraber el ele kenetlenelim. Bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkalım. Bu duygu ve düşüncelerle Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, hepinize sevgilerimi, saygılarımı, en iyi dileklerimi sunar, Yüce Milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularla kutlarım” diye konuştu.