Türkiye Kuca-yi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şubesi Başkanı Mustafa Yormaz yayınladığı mesaj ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Yormaz mesajında; “Bu bayram, millilik özelliği yanında, bütün dünya çocuklarının bayramı olarak da evrensel bir özellik kazanmıştır. Bu mutlu günde bir araya gelerek birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve sevgi duygularının bütün gönüllerde yer almasını sağlamak bizim ve Türk ulusunun en büyük idealidir” ifadelerini kullandı.
Yormaz mesajında şunları kaydetti: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni korunması ve yaşatılması için Türk milletine emanet ettiği bugünkü “Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 91. yıldönümünde ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ coşkusunu ulusça tek vücut, kenetlenerek kutluyoruz. 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin toplanmasıyla devam eden sürecin, milletimizin tüm bireylerinin yaşamında seçkin ve anlamlı bir yeri bulunmaktadır. Çünkü bu süreç zor koşullarda olsa bile, milletimizin 7’den 77’ye kenetlenmesiyle, onur ve gurur mücadelesi şeklinde yapılan Milli Kurtuluş Savaşımızda zafere ulaşılmasında çok büyük rol oynamış olup, bu günkü ‘Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla sonuçlanmıştır
Bu günün gençlerinin yarın ülkemizin geleceği olan ve Türkiye cumhuriyeti Devletimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk çocuklarına duyduğu derin sevgi ve güvenden dolayı 23 Nisan gibi büyük, Milli bir bayramı Türk çocuklarına armağan etmiştir. Bu bayram, millilik özelliği yanında, bütün dünya çocuklarının bayramı olarak da evrensel bir özellik kazanmıştır. Bu mutlu günde bir araya gelerek birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve sevgi duygularının bütün gönüllerde yer almasını sağlamak bizim ve Oürk ulusunun en büyük idealidir.91, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Milletimize kutlu olsun”