AYDINPOST/Murat Uçkaç-Adalet ve Kalkınma Partisi  Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Milletvekili Adayı A.Gültekin Kılınç, İl Başkanı  Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Celal Kavcar, Kadın Kolları üyeleri, Gençlik Kolları üyeleri, partililer ve çok sayıdaki vatandaşın katılımıyla Efeler Mahalle Teşkilatı hizmete açıldı.

Açılıştan fotoğraflar için tıklayın...

HEDEF EN AZ 5 MİLLETVEKİLİ
Açılışta konuşan Milletvekili Mehmet Erdem, “Mahalle Teşkilatımızın açılışında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum, Aydın’da en az 5 Milletvekili çıkartmayı hedefliyoruz.12 Haziran’da Sayın Başbakanımızında dediği gibi Ak Parti’nin ustalık dönemi başlayacaktır.

KİMLİK SİYASETİ YAPMIYORUZ
Sabah saatlerinde Söke’de BDP konvoyundaki vatandaşlar ile MHP’li vatandaşlar arasında tartışma çıktığını öğrendik. Bizler Ovaeymir Beldesi’ne gittiğimizde bazı vatandaşlar uzattığımız elleri sıkmıyorlar. Aynı davranışı da MHP’li vatandaşlarımızdan görüyoruz. BDP’ye karşı olduklarını söyleyen MHP’liler neden bizim uzattığımız ellere karşılık vermiyorlar? Bizim işimiz kimlik siyaseti yapmak değil bizim işimiz Türkiye için çalışmaktır” dedi.

Milletvekili Adayı A.Gültekin Kılınç, İl Başkanı Sadık Atay ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Celal Kavcar’da konuşmalarında Mahalle Teşkilatı’nın öncelikle tüm Aydın halkına ve Efeler Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını, Milletvekili Mehmet Erdem’e katıldıklarını ve Aydın’dan birinci parti olarak çıkacaklarını ve en az 5 Milletvekili çıkartacaklarına inandıklarını söylediler.

Konuşmalar sonrası Efeler Mahallesi Muhtarı  Şerif Ali Avcı ve iki mahallelinin AK Parti’ye katılımları nedeniyle kendilerine İl Başkanı Sadık Atay ve Milletvekili Mehmet Erdem tarafından rozetleri takıldı.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle dökülen lokma, açılışa katılan partili ve vatandaşlara ikram edildi.