Bir takım ziyaretler için Ankara'da bulunan Aydın Efeler Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar  meclisi  Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Başkanı yardımcısı Yusuf Özdemir yaptığı konuşmada Efeler Belediyesi Kadın Meclisini dernekte ağırlamaktan mutlu olduklarını birlik ve beraberlik içinde el ele vererek Aydın için hep birlikte çalışılması gerektiğini söyledi.  Özdemir konuşmasının devamında derneğin kuruluşu ve yapmış olduğu faaliyetler ve önümüzdeki günlerde yapacak oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Özdemir 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Aydın ve Egenin  tanıtılmasında önemli rol oynayan Ege İlleri Tanıtım Günleri düzenleyeceklerini, ve 20 Aralık  Cumartesi günü hemşeriler arasında birlik ve beraberliği artırmak amacıyla da Geleneksel Aydınlılar Gecesi düzenleyeceklerini söyledi.

 Özdemir’in konuşmasının ardından söz alan Kadın Meclisi Başkanı Sayın Gülsevil Ergünoğlu,  Kadın Meclisinin yeni seçildiğini ve Kadın Meclisi olarak Anıtkabire ziyaret ettiklerini, Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar derneğini ziyaret etmekten derece mutlu olduklarını ifade etti.Ergünoğlu, Efeler Belediyesi Kadın Meclisi olarak şiddet görmüş, boşanmış kadınlar için Kadın Dayanışma Merkezleri açacaklarını, Kadına yönelik 3 tane AB projesi sunduklarını bu projelerle zor durumda olan kadınlarımıza sahip çıkacaklarını belirtti. 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınpost etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

appstoreee.jpg     googleplay.jpg10716280_10152817414327778_1614018313_n.jpg