Sokak aralarında, park ve mahalle kenarındaki zeytinliklerde sızıp kalmış kişilerle karşılaşan mahalle sakinleri durumun ciddi sıkıntı verir boyuta ulaştığını dikkat çekerek soruna çare bulunmasını istediler.

Sağlık ekiplerinin sürekli komaya girmiş kişileri taşıdığı Efeler Ilıcabaşı Mahallesi’nde uyuşturucu satışı da açıktan madde alımı da bir türlü önlenemiyor.

Polislerin tüm çabalarına rağmen mahallede uyuşturucu trafiği ve açıktan uyuşturucu madde alımının bir türlü önlenemediğini belirten mahalle sakinleri ve ihtiyar heyeti “Efeler Kaymakamlığı önderliğinde uyuşturucunun zararlarını anlatan pek çok etkinlik düzenlendi, halen de periyodik olarak devam ediyor. İmamköy yolu üzerindeki zeytinlikler, sağlık ocağının arka tarafı ve parklar madde bağımlılarının mekanı haline geldi. Uyuşturucu krizi tutan Ilıcabaşı mahallesine geliyor. Mahallede düzgün bir aile hayatı yaşamak çok zor hale geldi. İmkanı olan mahalleyi terk ediyor ama imkanı olmayan bu sıkıntıyı yaşamak zorunda kalıyor” diyerek sorunun çözümü için yetkililerden yardım istediler.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA