F.BAHÇE yönetimi, Edu"nun fişini çekiyor. Geçen sezon Kadıköy"de oynanan Eskişehir mücadesinde çapraz bağları kopan ve uzun bir süredir tedavisine ülkesi Brezilya"da devam eden Sambacı"nın sözleşmesi bugün feshedilecek.

KULÜP doktoru Ömer Taşer"in verdiği olumsuz rapor doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertli yönetim, Brezilyalı oyuncuya 1 yıllık alacağı olan 1.2 milyon Euro"yu ödemeyi de kabul etti. Çünkü Edi"nun sağlık kontrollerinde en az 2.5 ay daha forma giyemeyeceği ortaya çıktı.. F.Bahçe"nin defans hattındaki sıkıntı da göz önüne alındığında yönetimin verdiği karar tüm camia tarafından onaylandı.

PEKİ Edu"nun yerine kim alınacak? Daum"la daha önce yapılan transfer listesine göre hareket etmeyi planlayan yönetimin ilk hedefi Juventus"tan Grygera.. 29 yaşındaki Çek futbolcuyu 8 milyon Euro"ya almayı planlayan sarı-lacivertlilerin önündeki tek engel Grygera"nın geçen sezon Juve"nin as kadrosunda yer alması. Fakat Cannavaro"nun yuvasına geri dönmesiyle Çek futbolcunun forması zora girebilir.

BU HAFTA BİTECEK

YÖNETİMİN ikinci tercihi Independiente"den Rodrigues.. 25 yaşında ve Uruguay Milli Takımı"nda Diego Lugano"nun defansın göbeğindeki ekürisi olan Rodrigues"in fiyatı da yaklaşık 3 milyon Euro.. Oyuncu da Türkiye"ye gelmeye sıcak bakıyor.

ÜÇÜNCÜ seçenek de Schalke"den Bordon.. F.Bahçe"nin Bordon"u 3. sıraya almasındaki sebep ise oyuncunun 33 yaşında olması. 1.90 boyunda olan ve Avrupa tecrübesi birhayli fazla olan Brezilyalı oyuncunun da fiyatı 5 milyon Euro civarında.. Sarı-lacivertli yönetimin ne yapıp edip bu 3 isimden birini bu hafta renklerine katması bekleniyor.
Vatan