SANAT, SİYASET VE İŞ DÜNYASI BULUŞTU
 
Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu’nun kıydığı nikah töreninde renkli görüntüler oluşurken, mekanın gözalıcı özelliği davetlilere hoş bir atmosfer yaşattı. Düğüne, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, iş adamı Yılmaz Ulusoy, ünlü aktör Kadir İnanır ve çok sayıda seçkin davetli katılarak, Ediz Hun ve genç Bengü-İlhan Saygılı çiftinin mutluluğuna ortak oldu.
 
Türkiye Gazetesi'nin Yeşil Sayfa yönetmeni, sanatçı ve biyolog Ediz Hun’un mutlu günü... Ünlü aktörün kızı Bengü Hun, Frankfurt Başkonsolosu Fatsalı İlhan Saygılı ile İstanbul Büyükada’da düzenlenen muhteşem düğün töreniyle evlendi. Büyükada Anadolu Kulüp’teki düğüne; başta aile yakınları olmak üzere ünlü aktör Kadir İnanır, iş adamı Yılmaz Ulusoy, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Dışişleri Bakanlığı diplomatları, iş ve sanat dünyasından çok sayıda seçkin sima katıldı. 
 
Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu’nun kıydığı nikah töreninde davetliler Bengü-İlhan çiftinin mutluluğuna ortak oldular. Öte yandan, Ediz Hun’un Malta’da yaşayan oğlu Burak Hun da geçen yaz Maltalı Elaine ile evlenmişti. Burak-Elaine çiftinin birkaç ay önce de ikiz erkek çocukları dünyaya gelmişti. Biz de İhlassondakika.com ailesi olarak Ediz Hun ile eşi Berna Hun’u tebrik eder, genç çiftlere bir ömür mutluluklar dileriz.