Oyunu sahneleyen Sanatçı Gürsel Fırat oyunu daha çok elindeki kırmızı kart ve sarı kartlardan okuyarak gösterimini sürdürürke, sanatçının bu stili gözlerden kaçmadı.
Adem ile Hava"dan alıp, günümüz karı koca ilişkilerini alaycı dille ele alan tiyatro oyununa Akbüklüler memnun kaldı. Sanatçı Gürsel Fırat sahneye Belediye Başkanını davet ederek sponsorluk ve diğer tüm imkânları sağlayarak Akbük"lülere bu tiyatroyu izleme imkanı sağlayan Belediye Başkan M. Erçin Sandalcı"ya teşekkür etti.
Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, “Önemli olan sponsorluk veya imkânları sağlamak değil, bu görevi üstlenip organize etmektir. Biz sanatın ve sanatçının daima yanındayız. Akbük"lü vatandaşlarımıza bu tür aktiviteleri getirmeye devam edeceğiz. Bunu hak ediyorlar. Yıllardan beri Akbük"te, tiyatro ve sanatsal gösteriler fazla yapılmamıştır. Biz az öncede dediğim gibi Sanata ve Sanatçıya önem veriyoruz, Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Ben tüm halkımıza ve sizin gösteriminize teşekkür ediyorum” dedi.
Yaklaşık 1 saat süren tiyatro gösterimine ilgi yoğundu. Kalabalık halk izleyicisinin yanı sıra, tiyatro izlemeye Belediye Meclis üyelerinden Coşkun Yetiş, Gazi Gökçe, Kadir Taşlıdere"de katıldı.