'Kıyafetlerimi kendim tasarlıyorum' diyen Eda Taşpınar, fena enselendi. Hollywood yıldızlarının elbiselerinden esinlenen sosyetik ikoncanın, özel terzisine bu kıyafetlerin neredeyse aynısını diktirdiği ortaya çıktı.

Sosyetenin 'ikoncan' lakaplı güzellerinden Eda Taşpınar'a suçüstü! 'Kıyafetlerimi kendim tasarlıyorum' diyen; her davette giydiği elbiseleriyle günlerce konuşulan Taşpınar'ın mumu söndü. 'İkoncan'ın, Hollywood yıldızlarının kıyafetlerinden 'esinlenerek', özel terzisine diktirdiği ortaya çıktı.

LEANN RIMES: Eda Taşpınar'ın Çeşme'de bir davette giydiği sırt dekolteli beyaz örgülü kostümünü daha önce ABD'nin ünlü Country müzik şarkıcılarından olan ve bugüne kadar albümleri 37 milyonun üstünde satan Leann Rimes giymişti. Emili Pucci markalı beyaz örgülü elbisenin orijinalinde önde dekolte bulunurken, ikoncanın elbise üzerinde oynamalar yaparak sırt dekoltesine ağırlık verdiği gözlendi.

CHLOE SEVIGNY: Taşpınar, bir diğer davette ise mavi mini elbisesiyle bir hayli dikkat çekmişti. Fakat 'Rodarte' marka bu elbiseyi de daha önce 'Amerikan Sapığı' ve 'Erkekler Ağlamaz' gibi filmlerde oynayan ABD'li aktris Chloe Sevigny giymişti.